Arkadaşlar yeni bir fikrim var, eskiden de böyle birşey denemiştik fena olmamıştı ama sonra zaten EIB kapandı. :)Neyse biraz aktifliğin artması için FUTBOL RPG'mizin yanına bir de basketbolunu koymak istiyoruz. Boss'tan gerekli izni aldım ben. Zaten beni tanıyanlar, basketbola merakımı bilir. İşte pek bilgim yok derseniz ben burdayım istediğinizi sorabilirsiniz. Pek ilgim yok diyorsanız bunu açmaktaki amacım zaten bu oyuna olan ilginizi arttırmak.
RPG sistemine gelirse iki sistem düşünüyoruz, biri takımlı sistem biri oyuncu seçmeli sistem. Takımlı sistem olursa herkes NBA'den takımını seçer,takaslar olur maçları Boss veya ben oynatırım. Oyunculu sistem olursa artı olaraktan Euroleague'den de oyuncu seçebilmeyi ekliyoruz. Ve Boss ile ikimiz de maçları oynatabiliyoruz. Antrenman salonu, 1e1 maçlar gibi gibi bölümlerde olacak. Takım maçlarını yapacağız ve sadece sizin istatistiklerinizi yazacağız. MVP seçilcek, iki ayrı liginde şampiyonu olacak. Ve playofflarda iki şampiyon bir maçta karşılaşıcak iki liginde şampiyonlark karşılacak. Gerçek şampiyon belli olacak. Kısa ve öz olarak açalım mı ligi ?
Ayrıca anlamayanlar için oyuncu sistemini ; İsteyen Gasper Vidmar'da olabilir, LeBron James de...