Oy kullanmayan arkadaşlarında basketbola az çok ilgisinin olduğunu biliyorum, bu nedenle basketbol sistemini kabul etmiş bulunmaktayız. Kabul etmeyen arkadaşlarında, pek sorun çıkaracağını zannetmiyorum verdikleri yoruma göre sitenin durumunu da düşündüler çünkü. Berkay ile(Wickham) bir konuda anlaşmazlığa düştük, ben takım sistemini istiyorum. Takım sistemini istediğim konusunda düşüncelerim şunlar; EIB'de iki ayrı RPG olursa, oyuncu olması durumunda konuların karışacağını düşünüyorum. Alt bölümde basketbol olsa da, mesela oraya da sosyal medya gibi bölümler açıyor olacağız, her bölümün hemen hemen aynısı. Benim temel düşüncem, EIB için bir hikaye yazıp şu anki yılımızı ileri götürüp, yönettiğimiz futbol kulüplerinin artık bir SPOR kulübü olma zamanı gelmesi daha keyif vereceğini düşünüyorum, böylece şu anki teknik adamlara SPOR DİREKTÖRÜ gibi bir unvan ile iki branştanda sorumlu olmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Kararı size bırakıyorum, Berkay'ın da seçmeniz için düşünceleri vardır. Düşüncelere açığım, sizlerinde yorumlarını bekliyorum.